Dit is waarom je wil trouwen bij ‘t Peeske

13 feb 2023

Jullie gaan trouwen! Als aanstaand bruidspaar gaan jullie een leuke en spannende tijd tegemoet. Maar ook een tijd waarin je veel belangrijke keuzes gaat maken, zoals het kiezen van jullie trouwkleding, ringen en de fotograaf. Daarnaast is één van de belangrijkste onderdelen van een geslaagde bruiloft natuurlijk de trouwlocatie. Maar waar begin je je zoektocht? Geen zorgen, wij geven je vijf redenen waarom ‘t Peeske dé perfecte trouwlocatie voor jullie is. Kan je dát alvast van je to do-lijst halen!

#1: Midden in de natuur

‘t Peeske ligt midden in Het Bergherbos, een prachtig stukje natuur in het Montferland. Eeuwenoude bomen worden hier afgewisseld met glooiende akkers. Door de hoogteverschillen waan je je bijna in het buitenland. De rust is hier ongekend. Kies je voor een buitenceremonie, dan hoor je niets anders dan tjilpende vogels, ruisende bomen en natuurlijk je partner die de mooiste woorden van de dag uitspreekt: ‘ja, ik wil’… Zie je het al voor je?

#2: De locatie voor jullie zelf

Trouwen bij ‘t Peeske kan op doordeweekse dagen, van maandag tot en met vrijdag. Onze locatie staat vanaf 50 gasten privé tot jullie beschikking, wat betekent dat er dus geen andere gasten zijn. Je kiest dus zelf waar je elkaar het ja-woord wil geven. Bijvoorbeeld op de vlonder van het meertje. Of wordt het toch de terraszijde, met fenomenaal uitzicht op de natuur? Of misschien wel midden in het bos? Jullie kiezen!

En zijn er ook kinderen aanwezig op jullie bruiloft? Zij vermaken zich in onze natuurspeeltuin óf in het naastgelegen speelbos van Natuurmonumenten.

#3: Kleinschalig en intiem

Bij ons vind je geen enorme trouwzaal of een doolhof aan ruimtes. Nee, bij ‘t Peeske is het lekker kleinschalig. Dat maakt ons dé ideale locatie voor een intieme bruiloft. Zo kun je ongestoord genieten van een dag met alleen jullie dierbaren (en personeel van ‘t Peeske, natuurlijk).

#4: Officiële trouwlocatie

Wel zo handig: wij zijn al sinds 2007 een officiële trouwlocatie van de gemeente Montferland. Dit betekent dat je elkaar bij ons officieel het ja-woord mag geven. ‘t Peeske biedt binnen plaats aan ca. 60 personen. Buiten – op het terras met uitzicht op Elten – is plaats voor 80 gasten. Terwijl jullie een mooi plekje in het bos zoeken voor de trouwfoto’s, kunnen jullie gasten even de benen strekken in de prachtige omgeving.

#5: Eten en drinken? Alles is mogelijk

Last but not least: op het gebied van eten en drinken is vrijwel alles mogelijk bij ons. Na de ceremonie proosten met een glas bubbels, een sweet table of een taartenbuffet? Jullie bepalen! Liever een walking dinner, barbecue of foodtruck? Ook dat kan! Om jullie alvast op weg te helpen hebben wij een aantal trouwarrangementen samengesteld. Maar ook maatwerk is mogelijk.

Dat klinkt goed, toch? En laten we ook niet vergeten dat wij jullie graag helpen bij de dagindeling, het invullen van de ceremonie, het regelen van eten en drinken én de aankleding van onze locatie. Wij zorgen voor een ontspannen dag die tot in de (taart)puntjes wordt verzorgd!

Terug naar overzicht