mosselen-uitspanning-t-peeske

Mosselen bij Uitspanning ‘t Peeske

4 jul 2024

Bij Uitspanning ‘t Peeske is het mosselseizoen aangebroken! Vanaf woensdag 3 juli kun je genieten van onze verse mosselen, dagelijks aangeleverd en met zorg bereid. Dit smakelijke gerecht wordt geserveerd met drie heerlijke sausjes, knapperige frietjes en een frisse salade voor een complete en smaakvolle maaltijd.

Vers en smaakvol

Onze mosselen worden dagelijks vers geleverd en met aandacht bereid, zodat je optimaal kunt genieten van hun rijke smaak. Geserveerd met goudbruine frietjes en een lichte, seizoensgebonden salade, bieden ze een perfect zomers gerecht.

Drie heerlijke sausjes

Bij de mosselen krijg je drie speciaal geselecteerde sausjes: cocktailsaus, kerriesaus en remouladesaus. Deze sausjes zorgen ervoor dat je bij elke hap iets nieuws ontdekt.

Een complete maaltijd

Voor € 27,50 geniet je van onze mosselen met bijgerechten. De knapperige frietjes en frisse salade maken het geheel compleet en zorgen voor een smakelijk gerecht.

Waarom bij ons?

Uitspanning ‘t Peeske combineert een prachtige locatie in de natuur van Beek met een ontspannen sfeer en vriendelijk personeel. Hier kun je niet alleen genieten van lekker eten, maar ook van een gezellige avond in een sfeervolle omgeving.

Reserveer nu

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Reserveer eenvoudig online via onze website of bel ons op 0316 – 53 28 04. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Uitspanning ’t Peeske!

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via onze social media!

Terug naar overzicht