Proosten bij ’t Peeske

31 okt 2022

Vier je kerst- of nieuwjaarsborrel in de Montferlandse bossen

Een kerst- of nieuwjaarsborrel is voor veel bedrijven hét moment om samen terug te blikken op het afgelopen jaar én te proosten op het kersverse jaar dat in het verschiet ligt. En waar kan je dit nou beter doen dan op een idyllische locatie, midden in de bossen? Even weg van de werkplek, in een inspirerende omgeving samenzijn én samen het glas heffen. Dát kan bij ’t Peeske!

Voor gezelschappen tot 60 personen

’t Peeske biedt ruimte aan groepen tot zestig personen in een rustige, ontspannen en gastvrije setting. Wat je wensen ook zijn voor de culinaire invulling, wij regelen het graag. Van een luxe borrel met lekkere hapjes tot een uitgebreid diner(buffet) of een royale lunch. Proosten bij ’t Peeske is iedere dag mogelijk.

Wij komen ook naar je toe!

Liever een kerst- of nieuwjaarsborrel bij jou op de zaak geven? Ook dat is mogelijk. Wij komen graag naar jullie toe om catering op locatie te verzorgen. Ook hierin is er heel veel mogelijk.

Meer weten over de mogelijkheden of direct een aanvraag doen? Neem contact met ons op via info@peeske.nl of bel naar 0316-532804.

Terug naar overzicht