Jubileumdiner

Wij vieren ons 12,5 jarig jubileum!

Op vrijdag 26 & zaterdag 27 oktober serveren wij een exclusief jubileumdiner
mede bereid door de gerenommeerde restaurateurs Jos en Arie Kaal. De broers
Kaal, die op deze unieke plek zijn geboren en getogen, hebben hun specialiteiten
verwerkt in dit diner, zoals de huisgerookte zalm en kreeftensoep van Jos Kaal en
de wildgerechten van Arie Kaal.

Daarnaast heeft wijnliefhebber Edwin Raben, geboren en getogen in Beek, voor deze
avond exclusieve wijnen geselecteerd. Edwin Raben werd 4 keer bekroond als beste
sommelier van Nederland en is nu ’s lands eerste online sommelier met zijn bedrijf Edwines.
Tijdens het jubileumdiner neemt hij u mee in de wereld van wijn en spijs.

Het ontvangst is vanaf 18.00 uur, waarbij wij u ontvangen met een jubileum-aperitief.
Wij serveren deze avonden een 4-gangenmenu. Per menu doneren wij 12,5% aan
de goede doelen Make a Wish en Bergh in het Zadel.

Bent u in bezit van een tent, caravan of camper en reserveert u voor één van deze
avonden, dan kunt u op deze avond gratis blijven overnachten op onze camping.

Reserveer tijdig!