Dinerkaart

Dineren á la carte 

Voorgerechten

Brood | olijventapenade | pestomayonaise | aioli | boter | zeezout V €6,50

Knolselderijsoep | gerookte eendenborst V €7.50

Rundercarpaccio | truffelmayonaise | kletskop oude kaas €12,50

Salade zoete aardappel | naegelholt | notenmayonaise €12,50

Verse tonijnfilet | kruidenkorst | kaviaar | zwarte yoghurtcrème €13,00

Hollandse garnalen | granny smith | knolselderij | avocadomayonaise €15,50

Salade biet | zoetzure pompoen | witlof | oude kaas | granaatappelmayonaise €10,50

Voorgerechten worden standaard geserveerd met brood en boter

V = ook vegetarisch te verkrijgen


Hoofdgerechten

Rundersucade | bospaddenstoelen | jus €18,00

Ierse kogelbiefstuk | pepergembersaus €20,00

Eendenborstfilet | boerenjongens & -meisje €20,00

Colin royal | tomatenbasilicumsaus €20,00

Snoekbaars | dadelstroop | bearnaisesaus €23,00

Vegetarische hoofdgerechten

Portobello | paprika | gratin van paddenstoelen | oude kaas | room | kruiden €15,00

Risotto | appel | walnoot | knolselderij | gorgonzola €17,00

Hoofdgerechten worden standaard geserveerd met salade-, groente- en aardappelgarnituur

Voor een bijpassende wijn, vraag onze medewerkers naar de wijnkaart



Desserts

Dame Blanche €5,50

Vanille-ijs | warme bosvruchten €5,50

Aangeklede koffie | stoofperen cheesecake | kaneelijs €7,50

Stroopwafelparfait €7,50

Hartige cake | blauwschimmelkaas | vijgen | noten €8,00

Panna cotta | chocolademousse | mandarijn | amandelschaafsel €8,50

Kindercoupe €4,50