clock ONLINE RESERVEREN phone 0316 - 53 28 04
Dinerkaart

Dineren à la carte 

VOORGERECHTEN:

Brood met tapenades en kruidenboter € 5,80

Heldere gevogeltebouillon met prei en parelgort € 6,50

Crèmesoep van spinazie en venkel met krokante croutons € 6,50

Kreeftensoep met 2 scampi’s,
hierbij serveren wij apart een garnalenkroketje met dip € 10,00

Gegrilde Italiaanse ciabatta met daarop een salade van linzen, fetakaas,
komkommer, olijven en cherrytomaatjes € 10,50

Rundercarpaccio met pesto, pitten en Parmezaanse kaas € 12,00

Parmahambuideltjes gevuld met geitenroomkaas op een salade van meloen,
druiven en walnoten met een heerlijke honing-mosterddressing € 12,50

Salade met gerookte zalm en gerookte heilbot met een tomaten-mayonaise
en wakamé € 14,00

Voorgerechten worden standaard geserveerd met brood en boter.

HOOFDGERECHTEN:

Gebakken eendenborst met een sinaasappelsaus € 18,50

Varkenshaasmedaillons met een roomsaus van Calvados en appel € 19,50

Gebakken parelhoenfilet suprême met een saus van bosuitjes en
gewelde pruimen € 19,50

Gebakken runderribeye met Stroganoffsaus € 21,00

Roodbaarsfilet met een salsa-verde en beurre blanc € 21,00

Ossenhaaspuntjes met spek, ui en champignons (mild of pittig) € 22,00

Doradefilet op een bedje van linzen met gepofte knoflooksaus € 22,50

Matelote: Een trio van zalm, schelvis en gamba met saffraansaus € 22,50

VEGETARISCH:

Ravioli gevuld met bospaddenstoelen begeleid met een truffelroomsaus
en oude Didamse kaas € 16,50
Lasagne van aubergine, tomaat, courgette, mozzarella en basilicumblaadjes € 17,50

Wij serveren bij onze hoofdgerechten een salade-, groente- en aardappelgarnituur
Voor een bijpassende wijn, vraag onze medewerkers naar de wijnkaart

Maaltijdsalades: € 12,50

Ceasar - kipfilet, ei, ui, spek en croutons en Parmezaanse kaas
Pieterpad - paddenstoelen, geitenkaas, spekjes en rode wijnstroop
’t Peeske - gerookte zalm, tomaat, bosui en kruidenmayonaise

Bij de maaltijdsalades serveren wij broodjes en boter

NAGERECHTEN:

Mango bavarois met frambozenijs € 7,50

Hangop van rood fruit geserveerd met een kletskop en cantuccini € 7,50

Aangeklede koffie, thee of cappuccino met een klein warm appelgebakje
en een bolletje vanille-ijs € 7,50

Crème brûlée van limoncello en citroenijs € 8,00

Tarte tartin van ananas met boerenyoghurt-ijs € 8,00

Voor een ijscoupe zie onze ijskaart

Kindercoupe € 4,50