clock ONLINE RESERVEREN phone 0316 - 53 28 04
Dineren à la carte

Dineren à la carte 

Voorgerechten 

Brood met tapenades en kruidenboter € 5,80
Heldere gevogeltebouillon met prei en parelgort € 6,50
Crèmesoep van spinazie en venkel met krokante croutons € 6,50
Kreeftensoep met 2 scampi’s,
hierbij serveren wij apart een garnalenkroketje met dip € 10,00
Gegrilde Italiaanse ciabatta met daarop
een salade van linzen,  fetakaas, komkommer, olijven en cherrytomaatjes € 10,50
Rundercarpaccio met pesto, pitten en Parmezaanse kaas € 12,00
Parmahambuideltjes gevuld met geitenroomkaas op een
salade van meloen, druiven en walnoten met eenheerlijke honing-mosterddressing € 12,50
Salade met gerookte zalm en gerookte heilbot met een tomaten-mayonaise en wakamé € 14,00

Voorgerechten worden standaard geserveerd met brood en boter.

.

Hoofdgerechten 

Gebakken speenvarkenfiletmet een heerlijke truffelroomsaus € 17,00
Gebakken eendenborst met een sinaasappelsaus € 18,00
Gebakken parelhoenfilet suprême  met een saus van bosuitjes en gewelde pruimen €  19,50
Gebakken runderribeye met Stroganoffsaus € 21,00
Roodbaarsfilet met een salsa-verde en beurre blanc € 21,00
Ossenhaaspuntjes met spek, ui en champignons (mild of pittig) € 22,00
Doradefilet op een bedje van linzen met gepofte knoflooksaus € 22,50
Matelote: Een trio van zalm, schelvis en gamba met saffraansaus € 22,50

.

Vegetarisch

Ravioli gevuld met bospaddenstoelen
begeleid met een truffelroomsaus en oude Didamse kaas € 16,50

Lasagne van aubergine,
tomaat, courgette, mozzarella en basilicumblaadjes € 17,50

Wij serveren bij onze hoofdgerechten een salade-, groente- en aardappelgarnituur

Voor een bijpassende wijn, vraag onze medewerkers naar de wijnkaart

.

Maaltijdsalade

Ceasar                       - kipfilet, ei, ui, spek en croutons en Parmezaanse kaas € 12,50
Pieterpad                   - paddenstoelen, geitenkaas, spekjes en  rode wijnstroop € 12,50
’t Peeske                    - gerookte zalm, tomaat, bosui en kruidenmayonaise € 12,50

Bij de maaltijdsalades serveren wij broodjes en boter

.

Nagerechten

Mango bavarois met frambozenijs € 7,50
Hangop van rood fruit geserveerd met een kletskop en cantuccini € 7,50
Aangeklede koffie, thee of cappuccino met een klein warm appelgebakje en een bolletje vanille-ijs € 7,50
Crème brûlée  van limoncello en citroenijs € 8,00
Tarte tartin van ananas met boerenyoghurt-ijs € 8,00


Voor een ijscoupe zie onze ijskaart

Kindercoupe € 4,50