clock ONLINE RESERVEREN phone 0316 - 53 28 04
Dineren à la carte

Dineren à la carte

Voorgerechten 

Brood met tapenades en kruidenboter € 5,50
Licht gebonden mosterdsoep met gerookte eend € 6,50
Romanasalade met gebakken ridderzwammen en blauwschimmelkaas € 10,50
Frisse salade met gegrilde tonijn en een bospaddenstoelen mayonaise € 11,00
Gerookte wilde zalm met quinoa salade € 12,50
Dungesneden pastrami met zoetzure radijs, taugé en komkommer € 9,50
Rundercarpaccio met pesto, pitten en Parmezaanse kaas € 12,00

Voorgerechten worden standaard geserveerd met brood en boter.

Hoofdgerechten 

Duo van zeebaarsfilet en scampi’s geserveerd met schaaldieren bisque € 22,50
Kabeljauwfilet omwikkeld met katenspek en groene mosterdsaus € 24,50
Zacht gegaarde varkensrollade vergezeld met een paddenstoelensaus € 16,50
Eendenborstfilet met een Calvados-vanillesaus € 18,50
Runderentrecote met een peper-gorgonzolasaus € 19,50
Ossenhaasmedaillons begeleid met Madera saus € 25,00
Liefhebber van gebakken kippenlevertjes? supplement + € 2,50

Vegetarisch

Flammkuchen
met crème fraiche, fetakaas, aubergine, paprika, zontomaatjes en rucola € 14,50
Winterse risotto
met noten, appel, bosui, paddenstoelen en met een scheutje bockbier € 16,50

Wij serveren bij onze hoofdgerechten een salade-, groente- en aardappelgarnituur

Nagerechten

Boerenroom-ijs ’t Peeske met drie soorten toppings:
warme bosvruchten, warme chocoladesaus en boerenjongens € 7,50
Kastanje parfait met een mousse van noten, begeleid met een stroopje van glühwein € 8,00
Warm chocoladetaartje met karamel-ijs en tutti frutti € 8,00
Panna cotta van Southern Comfort whiskey-likeur en maple walnoot-ijs € 8,00
Crêpes Suzette: flensje met vanille-ijs een sinaasappelsaus € 9,00
Kaasplateau met binnen- en buitenlandse kazen € 12,00
Kopje koffie of cappuccino, mini brownie en een bolletje witte chocolade-ijs € 7,00