clock ONLINE RESERVEREN phone 0316 - 53 28 04
Wildkaart

Wildkaart

Wild voorgerechten

Heldere wildbouillon € 6,50

Millefeuille van wildzwijnsham, paddenstoelen, gemengde sla met pecannoten en cranberrysiroop € 11,50

Pulled fazant op een zuurkoolsalade en paprikamayonaise € 12,50

Licht gegaarde hertenlende met een Ardenner uiencompote € 13,00

Voorgerechten worden standaard geserveerd met brood en boter.


Wild hoofdgerechten

Wildstoofpotje € 19,00

Fazant filet ‘picatta’ op romige pasta € 22,00

Duo van hertenrugfilet en hertensucade vergezeld met een bokbierjus € 26,50

Wildtrio: haas-, hert- en wildzwijn medaillons met een preiselbeeren saus € 27,50

Wij serveren bij onze hoofdgerechten een salade-, groente- en aardappelgarnituur

Zie ook onze A la carte kaart!