Lekker slapen?
Lekker slapen?
Lekker slapen?

Camping of hotel

Wil je overnachten in een bosrijke omgeving? Dat kan natuurlijk op onze moderne kleinschalige en rustige camping bij 't Peeske, maar ook bij ons zusterbedrijf hotel 't Heuveltje.

Uitspanning 't Peeske is uniek. En een van die dingen die daarvoor zorgt is onze camping. Een kampeerterrein midden in de natuur. Een natuurcamping die alle rust en ruimte biedt. Op een steenworp afstand van 't Peeske.
Onze camping beschikt over een gloednieuw sanitaircomplex met alle faciliteiten. Je kunt je tent opzetten of je caravan plaatsen op een van de kampeervelden. Beschutte velden die omringd zijn door bomen en hagen.

Heb je toch de voorkeur voor een comfortabele hotelkamer? Dan ben je bij ons zusterbedrijf 't Heuveltje aan het goede adres. 't Heuveltje is gelegen op een kleine 2 kilometer van Uitspanning 't Peeske.

't Heuveltje beschikt over meerdere moderne kamers met uitzicht op de Montferlandse bossen. Het is een driesterrenhotel met alle faciliteiten.
's Morgens kun je genieten van een heerlijk ontbijt, dat we zoals het hoort, bij je aan tafel serveren.
In de directe omgeving vind je de prachtige natuur van het Montferland met volop wandel- en fietsmogelijkheden. Ook fietsen zijn te huur bij 't Heuveltje.

Voor meer informatie kijk op www.heuveltje.nl