Romantischer kan haast niet!

Officiële trouwlocatie van de gemeente Montferland

Proosten op de liefde, dat doe je natuurlijk bij Uitspanning ‘t Peeske! In het hart van een van de mooiste stukjes Nederland, is ‘t Peeske voor een huwelijksceremonie de ideale locatie.

Uitspanning ‘t Peeske is al sinds 2007 een officiële trouwlocatie van de gemeente Montferland. Je mag elkaar bij ons officieel het Ja-woord geven. Kiezen jullie voor een ceremonie op de vlonder van het meertje, of toch liever aan de terraszijde met een fenomenaal uitzicht?
Na de ceremonie een glaasje champagne, een High Tea of koffie met bruidstaart? Wij zorgen voor een ontspannen dag die tot in de (taart)puntjes wordt verzorgd. Natuurlijk altijd op basis van jullie wensen.

Trouwarrangementen of maatwerk

Omdat iedere bruiloft uniek is, gaan we graag met jullie in gesprek om jullie wensen te bespreken. We helpen jullie graag bij de dagindeling, ceremonie, eten, drinken en aankleding. Om jullie alvast op weg te helpen, bieden wij een aantal trouwarrangementen aan. Uiteraard staan jullie wensen voorop. Willen jullie liever een barbecue, foodtruck of sfeervolle buitenbar? Wij regelen het!

Bekijk onze trouwarrangementen

Trouwlocatie tot 80 personen

Omdat er veel huwelijken voltrokken worden bij Uitspanning ‘t Peeske, heeft het gemeentebestuur besloten dat onze locatie – als één van de eerste locaties in Montferland – als officiële trouwlocatie is aangewezen. ‘t Peeske biedt binnen plaats aan ca. 60 personen. Buiten – op het terras met uitzicht op Elten – is plaats voor 80 gasten.

Onze locatie voor jullie zelf

Trouwen bij ‘t Peeske kan van maandag t/m vrijdag. De locatie is dan exclusief* beschikbaar voor jullie als bruidspaar en jullie gasten. Ook voor huwelijksjubilea, verjaardagsfeestjes en recepties biedt ‘t Peeske veel mogelijkheden.

Neem contact op voor de mogelijkheden