Dineren à la carte
Voorgerechten
Brood met tapenades (v)
Carpaccio, truffelmayonaise, parmezaanse kaas, pittenmix, sla
Gerookte eendenborst op witlofsalade met monegaskische uiensaus
Gamba’s in een knoflookolie met geroosterd broodje
Millefeuille van rode bieten met een gorgonzola crème en walnoten (v)
Soepen
Bospaddenstoelensoep | bosui (v)
Tomatensoep | tuinkers (v)
Soep van de dag
Bij al onze soepen en voorgerechten wordt een broodje met boter geserveerd.
Hoofdgerechten
Tagliatelle met ossenhaaspuntjes in rode wijn saus
Varkenshaasmedaillons met paddenstoelensaus
Vangst van de dag
Duo van zalmforel en dorade met een beurre blanc
ravioli met paddenstoelen en kastanje roomsaus en truffel (met parmezaanse kaas)
Bij de hoofdgerechten serveren wij gebakken aardappelen, frites, groente en vruchtencompote.
Huisspecialiteiten
Voorgerechten
Zalmbonbon
Champignons uit de oven
Bruschetta | knapperig brood | tomatensalsa | rucola
Soepen
Uiensoep | kaascrouton
Hoofdgerechten
Jägerschnitzel
Hollandse biefstuk met stroganoffsaus
Desserts
crème brulee met een bolletje roomijs yoghurt cheesecake blauwe bes
Stoofpeer crumble taartje met kaneelijs
Chocolade lava cakeje, vanille-ijs met warme bosvruchten
Kaasplankje
Aangeklede koffie, seizoensgebakje, bolletje ijs
Coupe ‘t Peeske, vanille-ijs met warme bosvruchten
Koffie specials
Grand Café met bonbons, chocoladenootjes en likeurtje
Irish Coffee
French Coffee
Dom Coffee
Kinder menukaart
Tomatensoep
Pasta bolognese
Pannenkoek naturel met stroop en poedersuiker
Lekkerbekje | friet | ravigottesaus
Frites met de keuze uit: kroket, frikandel of kipnuggets met appelmoes en mayonaise
Kinderijscoupe