Dinerkaart
Voorgerechten
Carpaccio van hert
Pistache | beukenzwam | aceto balsamico
Rundercarpaccio
Truffelmayonaise | rucola | pittenmix
Trio van schaal- en schelpdieren
Krabtartaar | kreeftensoep | garnalencocktail
Steak tartaar
Mosterdkaviaar | eidooier crème | piccalilly
Gravad lax
Zalm | zeewier | dille crème
Tempura paddenstoel
Baharat-mayonaise
Marbré van eend
Gerookte eendenborst | eendenbout |rode uienchutney
Duif
Baby vijg | Pedro Ximinez | pastinaak crème
Soepen
Romige bospaddenstoelensoep
Met bosui
Tomatensoep
Met bieslookroom
Pompoensoep
Gele curry | kokosroom
Soep van de dag
Vraag gerust aan iemand van het team!
Hoofdgerechten
Hazenpeper
Rode kool | spruitjes | jus van Japanse umeboshi-pruim
Runder merlan steak
Portjus | seizoen groenten
Wildzwijnfilet
Bloedworst | appel | zuurkool | eekhoorntjesbroodjus
Parelhoen
Knolselderijcrème | jus van Madeira | cantharellen
Heilbot
Spitskool | beurre rouge
Nederlandse snoekbaarsfilet
Romige prei | groene kruiden-mosterdsaus
Pompoenrisotto
Gerookte schapenkaas | salie | hazelnootcrumble
Hertenbiefstuk & hertensukade
Zuurkool | vlierbessensaus
‘T PEESKE MENU
De dagen worden korter, het vuur gaat aan — tijd voor de rijke smaken van het wildseizoen. Ontdek de smaak van het seizoen met ons zorgvuldig bereide viergangen wildmenu.
- Marbré van eend | gerookte eendenborst | eendenbout | rode uienchutney
- Duif | baby vijg | Pedro Ximinez | pastinaak crème
- Hertenbiefstuk & hertensukade | zuurkool | vlierbessensaus
- Sabayon van mandarijn | mandarijnsorbet | crumble
Heeft u allergieën of dieetwensen? Laat het ons gerust weten, wij houden daar graag rekening mee.
Side Dishes
Frieten
Hete bliksem
Witlofsalade
Desserts
Zanddeegtaartje
Amandelspijs | stoofpeer | gele room | kaneelijs
Cheesecake
Baileys-ijs | melkchocolademousse | dennennaaldgel
Pumpkin pie
Witte chocoladeganache | pumpkin spice espuma | vanille-ijs
Aangeklede koffie
Zoete lekkernij
Sabayon van mandarijn
Mandarijnsorbet | crumble