Teambuilding

Samen met collega's

Uitspanning 't Peeske is de ideale locatie voor allerlei bedrijfsactiviteiten. Uiteraard ontvangen wij u en uw collega's of relaties voor een lunch, een diner of een van onze andere proeverijen. Vergaderen of brainstormen kan in de besloten en comfortabele accommodaties van ons nabijgelegen zusterbedrijf  't Heuveltje.

't Peeske is uitermate geschikt als uitvalsbasis voor ontspannende, sportieve of inspirerende activiteiten voor u en uw collega's. Teambuilding is bij ons in vertrouwde handen. Wij kunnen voor deskundige hulp en begeleiding en een aantrekkelijk programma zorgen.

We houden daarbij rekening met al uw wensen. Met een groepje mountainbiken, wandelen, hardlopen, spoorzoeken, fietsen of een survivalparcours afleggen. Er zijn veel mogelijkheden.

Sportief met elkaar bezig zijn. Na afloop lekker douchen en u omkleden in het gloednieuwe sanitairgebouw van onze nabijgelegen camping. En dan uitpuffen en ontspannen bij 't Peeske met een drankje en een hapje. Een lekkere lunch. Of samen uitgebreid culinair genieten van een verrassend diner.
Wij houden graag rekening met uw wensen, daarbij gaan gastvriendelijkheid en kwaliteit bij ons hand in hand. 

Ook overnachten?
Dat kan. Bij ons nabijgelegen zusterbedrijf Hotel 't Heuveltje. Een driesterrenhotel met alle comfort en rust.
Ook voor zakelijke bijeenkomsten een prima locatie!
Hotelmogelijkheden bij 't Heuveltje