Nieuwe-dinerkaart-uitspanning-t-peeske

Nieuwe Dinerkaart Voorjaar 2024 bij Uitspanning ’t Peeske

4 apr 2024

Het voorjaar is aangebroken en dat betekent een frisse start met onze nieuwe dinerkaart bij Uitspanning ’t Peeske! Gelegen in de prachtige Montferlandse bossen, bieden wij een unieke culinaire ervaring in een monumentaal pand, omringd door een schitterende natuur en een adembenemend uitzicht.

 

Culinaire Verwennerij

Bij Uitspanning ’t Peeske staan kwaliteit en aandacht voor de gast centraal. Onze getalenteerde koks hebben een verrassende nieuwe dinerkaart samengesteld voor het voorjaar van 2024. Of u nu kiest voor een voorgerecht zoals Carpaccio met truffelmayonaise of de smaakvolle Zalmbonbon, er is voor iedereen iets lekkers te vinden.

 

Hoofdgerechten om van te Genieten

Voor het hoofdgerecht heeft u een ruime keuze uit diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Kies bijvoorbeeld voor de sappige kalfsentrecote met gerookte zalm en sherry saus of de verrukkelijke vegetarische quiche van paddenstoelen en noten. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een variëteit aan garnituren, waaronder friet, gebakken aardappelen en appeltjes in yoghurt-mayonaise dressing.

 

Kindvriendelijke Opties

Ook voor de kleine fijnproevers hebben we heerlijke gerechten op de kinderkaart staan. Van pasta bolognaise en pannenkoeken tot lekkerbekjes en friet met keuze uit diverse snacks, er is voor elk wat wils. En natuurlijk mag de kindercoupe als dessert niet ontbreken!

 

Seizoensgebonden Specialiteiten

Naast onze reguliere gerechten presenteren wij ook seizoensgebonden specialiteiten. Deze vindt u terug op ons krijtbord in het restaurant. Zo kunt u altijd genieten van verse en lokale ingrediënten, bereid met passie en vakmanschap.

 

Heerlijke Desserts

Sluit uw diner af met een van onze verleidelijke desserts, zoals de notenexplosie met hazelnootijs en gesuikerde noten of het frisse en fruitige sorbetijs met een verse fruitsalade. Voor de koffieliefhebbers hebben we ook een aangeklede koffie met een seizoensgebakje, cookie caramel ijs en een bonbon.

 

Reserveren bij Uitspanning ’t Peeske

Wilt u genieten van al het lekkers dat onze nieuwe dinerkaart te bieden heeft? Reserveer dan snel een tafel bij Uitspanning ’t Peeske. Reserveren kan van maandag tot en met vrijdag via ons reserveringsformulier en in het weekend telefonisch op 0316-532804.

Kom bij ons langs en laat u culinair verwennen in een rustige en inspirerende omgeving te midden van de prachtige Montferlandse bossen. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Uitspanning ’t Peeske!

Terug naar overzicht