Buffetten
BUFFET DE UITSPANNING (vanaf 20 personen)
Een lente- zomer buffet geserveerd in en om de Uitspanning.
Ons keukenteam heeft heerlijke, speelse en lichte gerechten voor u geselecteerd:
Voorgerechten
Visplateau bestaande uit: gerookte zalm, haring met uitje, gerookte forel
Huzarensalade geserveerd met gevulde eieren
Salade met gerookte kip, diverse garnituren en kerriedressing
Salade met biet, appel en geitenkaas
Carpaccio – vitello tonato – Parmaham met meloen
Diverse sla soorten, dressing, pijnboompitten en zontomaatjes
Tomaat – mozzarella – pesto – rode ui
Brood, tapenades en kruidenboter
Kerrie-, cocktail- en remouladesaus
Hoofdgerechten
U maakt drie keuzes uit onderstaande gerechten:
Dagverse vis met een heerlijke kruidensaus
Á la minute gebakken biefstukjes in rode wijnsaus
Runderrollade in eigen jus
Roerbakschotel van kip, prei, paprika, ui en paddenstoelen
Het buffet wordt aangevuld met tweemaal een aardappel- en groentegarnituur.
Keuze uit de volgende aardappelgarnituren:
Frites
Gebakken krielaardappelen
Röstischijven
Wedges
Prijs per persoon € 35,00
Dit buffet kun je uitbreiden met heldere runderbouillon met tuinkruiden
Prijs per persoon € 5,50
Dessertbuffet De Uitspanning
Een zomerse fruitsalade
Cheesecake van het seizoen
Diverse bavarois
Diverse soorten ijs
Warme bosvruchten en slagroom
Prijs per persoon € 11,00
BUFFET BACCARA
(vanaf 20 personen)
Huisgemaakte rundvleessalade gegarneerd met gevulde eieren
Frisse rauwkostsalades uit eigen keuken
Boerenaardappelsalade met uitgebakken spekjes, gekookte scharrelei, zilveruitjes, augurk en bieslook
Pastasalade met Griekse schapenkaas, rode ui, zwarte olijven en rucola
Salade van Groenlandse garnalen, bleekselderij, paprika, en French dressing
Samenspel van gerookte zalmfilet en gerookte forelfilet
Rundercarpaccio gegarneerd met oude kaas, spekjes, pijnboompitjes, gemengde sla en een balsamicodressing
Warm
Gegrilde zalmspiesjes met romige dillesaus
Rundersukade met een rode portsaus
Kalkoenrollade met Indian curry
Gemarineerde spareribs in ketjap
Dit buffet wordt compleet gemaakt met één aardappelgarnituur, groentegarnituur, diverse koude sausjes,
kruidenboter en 3 soorten stokbrood
Prijs per persoon € 33,00
Dessert
Drie bolletjes room- of sorbetijs naar keuze
met aardbeien-, karamel- óf chocoladesaus en slagroom,
geserveerd in een ijsbakje
Prijs per persoon € 7,50
BUFFET DE HULZENBERG
(vanaf 20 personen)
Dit herfst- winterbuffet is samengesteld door ons keukenteam, waarbij men rekening gehouden heeft met de sfeer en het aanbod van het seizoen.
Voorgerechten
Visplateau met gerookte zalm, gerookte forel, haring op roggebrood
Paté van het seizoen, carpaccio en Parmaham met meloen
Huzarensalade met gevulde eieren
Winterse salade met noten, appel, bosui, spekjes en paddenstoelen
Waldorfsalade
Mandarijnencompote en preiselbeerencompote
Brood, tapenades en kruidenboter
Kerrie-, cocktail- en remoulade saus
Hoofdgerechten
U maakt drie keuzes uit onderstaande gerechten:
Stoofpotje van diverse soorten wild
Dagverse vis met kruidensaus
Rundersucade gegaard in bokbier met eigen jus
Biefstukpuntjes in rode wijnsaus
Het buffet wordt aangevuld met tweemaal een aardappel- en groentegarnituur.
Keuze uit de volgende aardappelgarnituren:
Frites
Gebakken krielaardappelen
Röstischijven
Wedges
Prijs per persoon € 35,00
Dit buffet kunt u uitbreiden met een lichtgebonden wildsoep
Prijs per persoon € 5,50
Dessertbuffet De Hulzenberg
Warme Apfelstrudel / cheesecake van het seizoen
Diverse bavarois
Diverse soorten ijs
Warme bosvruchten en slagroom
Prijs per persoon € 11,00
TAPAS BUFFET
(vanaf 20 personen)
Tijdens het tapasbuffet wordt op tafel geserveerd
Peppersweet, olijven en champignons gevuld met roomkaas
Diverse soorten worst zoals chorizo, salami, spinata romana
Diverse soorten brood, tapenades en kruidenboter
Wij maken een eerste rondgang met koude hapjes op een bordje
Daarna volgt tweemaal een rondgang met koude en warme hapjes
Tijdens de culinaire rondgangen laten we je de volgende hapjes proeven
Koud
Spiesje van gemarineerde scampi en mosseltjes
Virginiarolletjes met mon-chou en tomatentapenade
Parmabuidels gevuld met blauwschimmelcrème
Spiesje met mozzarella, komkommer en zontomaatjes
Tomaat gevuld met huzarensalade
Komkommer gevuld met zalmsalade
Wrap met gerookte zalm en garnalencrème
Wrap met gerookte tonijn en rivierkreeftcrème
Geitenkaasbolletjes met honing
Warm
Warme Catalaanse gehaktballetjes
Kippenvleugeltjes met gembersaus
Zeewolfspiesje met saffraansaus
Champignonhoedjes met knoflooksaus
Ui met pittige gehaktvulling
Kippenlevertjes omwikkeld met spek
Prijs per persoon € 35,00
Uitbreiding mogelijk:
Klein dessert met ijs, mousse en fruit €8,00
Koffie met bonbons € 4,00
HAPJES-BUFFET La Colline
(vanaf 20 personen)
Salade trio
Combinatie van tonijn, gerookte kipfilet met kerriedressing en
huzarensalade waarbij een gevuld eitje niet mag ontbreken.
Plateau jambon
Selectie van allerlei hamvariaties zoals Parmahambuideltjes,
Virginiahamrolletjes en tunnbröd met Ardennenham
Zeemans schotel
Stukjes visfilets van gerookte zalm, forelfilet en haring geserveerd
met cocktailsaus, remouladesaus en gesnipperde ui
Kaasplank
Kaasplankje van zowel harde en zachte,
Hollandse en buitenlandse kaassoorten.
Broodmand
Broodassortiment van Franse baguette, Ciabatta
en gesorteerde harde en zachte broodjes.
Het warme hoekje
Kip spiesje met kerriesaus
Varkenshaassaté
Huisgemaakte gehaktballetjes
Mini drumsticks
Warme beenham, geserveerd met Doesburgse mosterdmayonaisesaus