clock ONLINE RESERVEREN phone 0316 - 53 28 04
Buffetten

Buffetten

BUFFET DE UITSPANNING (vanaf 20 personen)

Een buffet voor de lente of de zomer. Geserveerd in en om de Uitspanning met speelse en lichte gerechten.

Voorgerechten
• Visplateau met zalm, haring met uitje, gerookte forel
• Huzarensalade geserveerd met gevulde eieren en diverse hamsoorten
• Kip-kerrie salade
• Salade niçoise
• Diverse soorten sla, dressing, pijnboompitten en zontomaatjes
• Tomaat, mozzarella, pesto en rode ui
• Brood, tapenades en kruidenboter
• Kerrie-, cocktail- en remouladesaus

Hoofdgerechten
Je kunt drie van de onderstaande hoofdgerechten kiezen

• Dagverse vis met een heerlijke kruidensaus
• Á la minute gebakken biefstukjes in rode wijnsaus
• Runderrollade in eigen jus
• Roerbakschotel van kip, prei, paprika, ui en paddenstoelen

Bij dit buffet krijg je een aardappel- en groentegarnituur

Prijs per persoon € 30

Dit buffet kun je uitbreiden met heldere runderbouillon met tuinkruiden
Prijs per persoon € 3,50

DESSERTBUFFET DE UITSPANNING

• Een zomerse fruitsalade
• Diverse varianten bavarois
• Diverse soorten ijs
• Warme bosvruchten en slagroom

Prijs per persoon € 8

BUFFET DE HULZENBERG (vanaf 20 personen)

Een buffet voor de herfst of de winter. Helemaal toegesneden op de producten van het seizoen.

Voorgerechten
• Visplateau met zalm, gerookte forel, makreel
• Diverse paté-, en hamsoorten geheel in wildstijl
• Huzarensalade met gevulde eieren
• Winterse salade met noten, appel, bosui, spekjes en paddenstoelen
• Waldorfsalade
• Mandarijnencompote en compote van preiselbeeren
• Brood, tapenades en kruidenboter
• Kerrie-, cocktail- en remoulade saus

Hoofdgerechten

Je kunt drie van de onderstaande hoofdgerechten kiezen

• Stoofpotje van diverse soorten wild
• Dagverse vis met kruidensaus
• Rundersucade gegaard in bokbier met eigen jus
• Biefstukpuntjes in rode wijnsaus

Het buffet omvat ook een aardappel- en groentegarnituur

Prijs per persoon € 30

Dit buffet kun je uitbreiden met een lichtgebonden wildsoep
Prijs per persoon € 3,50

DESSERTBUFFET DE HULZENBERG

• Warme Apfelstrudel
• Diverse varianten bavarois
• Diverse soorten ijs
• Warme bosvruchten en slagroom

Prijs per persoon € 8

TAPAS BUFFET (vanaf 10 personen)

Tijdens het tapasbuffet wordt op tafel geserveerd
• Peppersweet, olijven en champignons gevuld met roomkaas
• Diverse soorten worst zoals chorizo, salami, spinat, romana
• Geitenkaasbolletjes met honing
• Diverse soorten brood, tapenades en kruidenboter

Wij maken een eerste rondgang met koude hapjes op een bordje
Daarna volgt tweemaal een rondgang met koude en warme hapjes

Tijdens de culinaire rondgangen laten we je de volgende hapjes proeven

Koud
• Spiesje van gemarineerde scampi en mosseltjes
• Virginiarolletjes met mon-chou en tomatentapenade
• Parmabuidels gevuld met blauwschimmelcrème
• Spiesje met mozzarella,komkommer en zontomaatjes
• Tomaat gevuld met huzarensalade
• Komkommer gevuld met zalmsalade
• Wrap met gerookte zalm en garnalencrème
• Wrap met gerookte tonijn en rivierkreeftcrème
• Geitenkaasbolletjes met honing

Warm
• Warme Catalaanse gehaktballetjes
• Kippenvleugeltjes met gembersaus
• Zeewolfspiesje met saffraansaus
• Champignonhoedjes met knoflooksaus
• Ui met pittige gehaktvulling
• Kippenlevertjes omwikkeld met spek

Prijs per persoon € 25

Uitbreiding met amuseglaasjes is mogelijk
Klein dessert met ijs, mousse en fruit € 4
Koffie met bonbons € 2,50

BAS_1185   BAS_1187

BAS_1195   BAS_1453